Thursday, December 31, 2009
عکس و اطلاعات امیر ارشدی
Tuesday, December 29, 2009
تلویزیونهای تبلیغاتی در سطح شهر و جنبش سبز
تصویر دیدنی اسیر سبز و شجاع
Sunday, December 27, 2009
بالاترین! همیشه بالاترین بمان
این مدت که توی حبس بودم، به دلیل یک اشتباه و سو تفاهم و عدم پاسخگوی بالایارها! (که جریان مفصلی دارد و نمیخواهم وارد جزئیاتش بشوم که ایمیلی بلند بالا نوشتم و تنها جوابی که شنیدم، آنهم بعداز چندین روز، همان جمله ای بود که در صفحهه شخصی نمایش داده شده است!) بگذریم، این مدت که توی حبس بودم، باعث شد وقتم رو بجای بالاترین با تویتر پر کنم، اونم در دو روز حیاتی تاسوعا و عاشورا. یک نکته ای توجه من رو به خودش جلب کرد، اونم لینکی بود در روز عاشورا که در مورد شب تاسوعا بود تازه داغ شده بود! عجب! خیلی تأسف خوردم که چرا بالاترین مثل قدیمها نفر اول خبر رسانی نیست، به دو نیتیجه رسیدم:
دلیل اولی که به ذهنم رسید کم بودن تعداد کاربرهای این سایت بود، کم بودن کاربرهای فعالش البته! از اونجایی هم که سیاست بالاترین بر نپذیرفتن عضو جدید رقم خورده، باید فکری در این ضمینه کرد.
دلیل دیگری که به ذهنم رسید میزان حد نصلب رای بود. من ۴ ماه است عضو این سایت هستم (البته پس از تعلیق حساب اولم که مقصر من بودم) خاطرم هست اولین روزها لینکهاب سیاسی با ۴۰ امتیاز داغ میشدند، که اکنون حد نصابشان به ۴۶ رسیده اگر اشتباه نکنم!
در این دو روز که تویتر گرد شده بودم و بجای بالا بازی، جیک جیک میکردم، دیدم سرعت تویتر در انتقال اطلاعات بسیار بالا تر از بالاترین دوستداشتنی ماست. همه با جیک جیکهایشان در دم مردم را به فلان مکان فرا میخواندند برای کمک، حال آنکه در بالاترین وقتی این لینک داغ میشد که اگر کسی میرفت میدید جا تر است و بچه نیست!
امیدوارم دوستان بالاترینی و مدیران محترم سایت فکری به حال این افزایش بی رویهٔ حد نصاب رای و مسدود شدن امکان ارسال دعوت نامه بکنند.
اگر نوشتم برای این بود که دوست دارم بالاترین همیشه بالاترین باقی بماند!
Sunday, December 20, 2009
مراسم آیت الله منتظری در اصفهان
سخنی با خ.ر. به بهانه درگذشت آیت الله العظمی منتظری
آقای خ.ر. خیلی دوست داشتی تو هم علم منتظری و محبوبیت ایشون رو داشتی نه؟ اما متاسفانه نه در فقه به پای ایشون میرسی و نه در محبوبیت.
آخ که میدانم الان چه حسرتی میخوری، به منشی وحید داری میگی: ببین مردم چجوری برای منتظری ناراحت شدن و عزاداری میکنن، یعنی اگه من بمیرم برای منم اینقدر آدم جمع میشن؟ و منشی وحید دلداریت میده و قربون صدقت میره که مبادا حقیقت برایت روشن شود!
میدانم خیلی دوست داشتی توی قلب مردم جا داشتی مثل آیت الله منتظری، که هم آیتالله بود، هم محبوب بود، نه مثل تو آیت الله زورکی، فقیه بود!
شنیدم قرار است بشی امام! ایت الله را جهشی خواندی آره؟ مرجعیت رو ترم تابستانه گرفتی نکنه که ما خبردار نشدیم!
خوب نگاه کن به جمعیت، ببین چندین و چند میلیون نفر به سوگ آیتالله منتظری نشستن، این آدمها را میبینی؟ چشمانت راباز کن، ببینشان، همینها لحظاتی پس از مرگ تو به سرور و پایکوبی مینشینن! این همه مردم چشم به راه هستند که زودتر رخت بر بندی از این دنیا، مردم را در انتظار نگذار!
Saturday, December 19, 2009
شعارهایی برای محرم سبز
Friday, December 18, 2009
ا.ن. در کپنهاگ
اگر گذاشت یک دم نخندیم، ا.ن. را میگویم، باز هم در کپنهاگ شاهکار زده. آخر انسان نما، زیبا، خوشگل، طرفدار محیط زیست، مگه مجبوری اون دهنت رو باز کنی اظهار وجود کنی؟
ا.ن. در کپنهاگ اعلام کرده که اگر جهان بینی پیامبران سرلوحهٔ زندگی قرار گیرد تخریب محیط زیست متوقف میشود.
حق دارد، حق دارد، فکر میکنید قالیچهٔ پرندهٔ سلیمان چگونه بود؟ گاز سوز بود که آلودگی کم تولید کند. موسی هم به فکر محیط زیست بود، رود نییل را شکافت تا دوستان کفش رو تمیز کنن. محمد هم به فکر محیط زیست بود، در روایت است ایشان با الاغ دوگانه سوز خود به غار حرا سفر میکرده است و نوع سوخت را بر گاز طبیعی قرار میداده است (صحیفهٔ زور، ج. ۱)
حال باز هم بد بگویید از این ا.ن. گوگری مگوری. او در پس پرده چیزهایی را میبیند که من و تو نمیبینیم، همچون امام زمان!
Saturday, December 12, 2009
نشانه های استیصال! بازی باخت – باخت برای کودتاچیان
Wednesday, December 2, 2009
توهمات ا.ن. همچنان ادامه دارد، ا.ن.: موضوع هستهای حل شده است
محمود احمدينژاد سهشنبه شب (۱۰ آذر) در گفتگوی زنده با شبکه اول تلویزیون ایران به پرسشهای خبرنگار این شبکه در بارهی مناسبات منطقهای و بین المللی جمهوری اسلامی، مناقشه هستهای، چند و چون سفر به آمریکای لاتین و مسائل مربوط به لایحهی هدفمند کردن لایحهها پاسخ داد. بخش عمده سخنان احمدینژاد به تکرار دیدگاههای همیشگی وی در بارهی "نظام سلطه"، نقش "رژیم صهیونیستی" در این نظام، "موقعیت بیهمتای ایران" در معادلات بینالمللی و ... برمیگشت. او "نظام سلطه را بر روی سه یا چهار پایه" استوار دانست و یکی از این پایهها را " رژیم اشغالگر صهیونیستی در خاورمیانه" خواند. وی با بیان این نظر که مهمترین منطقه دنیا خاورمیانه است، ایران را هم مهمترین کشور این منطقه معرفی کرد. احمدینژاد افزود: « همه کسانی که میخواهند در دنیا نقش آفرینی کنند باید به خاورمیانه بیایند و در این منطقه به ایران نیاز دارند. نه تنها در خاورمیانه بلکه در کل دنیا به ایران نیاز دارند.»
«عقل درستی ندارند»
احمدینژاد با تکرار حرف همیشگیاش در بارهی افول قدرتهای مسلط، آنها را فاقد "عقل درست" خواند و در عین حال ایران را در موقعیتی عالی توصیف کرد، زیرا به گفتهی وی «افکارعمومی دنیا با این کشور است». او در توضیح نتایج سفرش به برزیل گفت که این کشور نیروگاه اتمی دارد ولی سوخت لازم را ندارد و قرار است از امکانات ایران استفاده کند. اظهارات احمدینژاد در حالی است که به گفته ناظران سیاسی، برزیل برنامه اتمیاش سابقهای دور و دراز دارد و چرخه سوختش نیز پیشرفتهتر از ایران است. احمدینژاد همچنین گفت که ایران با توجه به در اختیارداشتن "ماهواره و موشک ماهوارهبر" میخواهد برزیل را در این زمینهها یاری کند. اولین ماهواره ایران سال گذشته به فضا پرتاب شد. منابع داخلی جمهوری اسلامی نسبت به موفقیت این آزمایش ابراز تردید کردهاند و نیازهای ماهوارهای ایران به ویژه در زمینه ارتباطات همچنان با اتکا به امکانات خارجی برطرف میشود.
عمق استراتژیک ایران
احمدینژاد سپس با ارائه برخی آمار و دادههای ابهامانگیز در بارهی سایر کشورهایی که اخیراَ به آنها سفر کرده است (بولیوی، ونزوئلا و سنگال) و نیز در بارهی تعمیم "دستاوردهای فنی و تکنولوژیک ایران" به این کشورها، گفت که «این سفر ظرفیت و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را یک بار دیگر در معرض دید جهانیان قرار داد و همینطور گستره همکاریهای جمهوری اسلامی ایران را نمایش داد. هیچ زمینهای نیست که ما در آن حرفی برای گفتن نداشته باشیم و در هر حوزه علمی و اقتصادی از جمله در حوزههای کشاورزی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی وارد میشوند ما حرف داریم».
موضوع محوری دیگر در مصاحبهی احمدینژاد، تحولات در پرونده هستهای ایران پس از توافق ژنو بود. او انگلستان و اسرائیل را متهم کرد که عامل شکست این توافق بودهاند. بنا به توافق ژنو، قرار بود ایران در ازای تحویل ذخیره اورانیوم ۵ / ۳غنیشدهی خود در نطنز، برای پژوهشگاه هستهای خود در تهران اورانیوم با غنای ۲۰ درصد دریافت کند. احمدینژاد همچنین گفت که رأی مثبت روسیه به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بینالمللی در انتقاد از برنامه هستهای ایران ناشی از عدم تحلیل درست این کشور از شرایط بینالمللی است. وی در توضیح جزئیات مربوط به شکست توافق ژنو گفت: « در بحثهای فنی یک جوی درست کردند که چون ایران ۱۲۰۰ کیلو سوخت دارد، ما میخواهیم سوخت ایران را بیرون ببریم و ایران را از بمب دور کنیم. در حالیکه ما بیشتر داریم و آژانس هم از این موضوع مطلع است و هر روز نیز در حال ساخت هستیم. برای ما سوخت۵ / ۳درصد مسئله پیش پا افتادهای است و ما این میزان را سه و نیم سال پیش داشتیم. فروردین سال ۸۵ به فناوری دست پیدا کردیم و از آن زمان تاکنون ۲ هزار کیلومتر (کیلوگرم؟) جلوتر رفتیم.»
ادعایی بیسابقه
این اولین بار است که در بحثهای مربوط به توافق ژنو، ذخیرهی اورانیوم غنیشدهی ایران بیش از ۱۵۰۰ کیلوگرم اعلام میشود، در حالی که تا کنون هم محافل سیاسی دستاندرکار در داخل و هم منابع نزدیک به آژانس اتمی، ذخیرهی اتمی ایران را نزدیک به یک و نیم تن اعلام میکردند. پس از عدم موافقت ایران با پیشنهاد مربوط به تعلیق غنیسازی، کشورهای ۵+۱ در چارچوب توافق ژنو خروج اورانیوم غنیشدهی موجود در ایران را ارائه کردند تا دستکم برای مدتی که مذاکرات جریان دارد، امکان ساختن بمب اتمی از سوی ایران منتفی باشد.
احمدینژاد در زمینه شکست توافق ژنو، علاوه بر انگلستان و "صهیونیستها"، برخی نیروهای داخل را هم به کارشکنی و تبلیغات منفی متهم کرد و آنها را دارای افکار و ایدههای سوپرانقلابی توصیف کرد.
وی در ادامه اعلام کرد که اقدامات تحریمی آتی از سوی شورای امنیت یا کشورهای مختلف بر اقتصاد ایران بی اثر است. او از جمله در بارهی تحریم احتمالی بنزین و بانکها، گفت: « ما سیستمی را طراحی کردیم که ظرف یک هفته همه بنزینهای مورد نیاز وارداتی خود را در داخل تولید میکنیم و هیچ مشکلی نداریم. اکنون یک کالای دیگری را تولید میکنیم و در صورت نیاز بلافاصله جایگزین میکنیم. مهمترین آن بنزین است، غربیها چه کار میخواهند بکنند ما داخل کشورمان غذا و ماشین را تولید و صادر نیز میکنیم ما از اقتصادهای بزرگی هستیم که آنها به ما احتیاج دارند نه ما به آنها، غربیها بیش از ما احتیاج دارند.» احمدینژاد بار دیگر با تأکید بر بینتیجه بودن تحریمها، پیشبینی کرد که احتمالاَ تحریم دیگری هم در راه نیست.
اظهارات احمدینژاد در بارهی بیاثربودن تحریمها در حالی است که به ویژه در ماههای اخیر خود مقامهای دولت وی از تاثیر شدید تحریمها بر فعالیتها در رشتههای کلیدی اقتصاد ایران، همچون نفت و گاز، و زیانهای ناشی ازعدم آمادگی شرکتها و صاحبان سرمایه خارجی در بخشهای مختلف اقتصاد ایران خبر دادهاند.
با این همه، احمدینژاد در مصاحبهی تلویزیونی خود تاکید داشت که «موضوع هستهای از نظر ما حل شده است و ما هم اکنون موضوعی به نام موضوع هستهای که بخواهیم درباره آن با آنها گفتگو کنیم نداریم، حال هر قدر میخواهند هیاهو کنند، این مسئله از نظر ما تمام شده است». او حد همکاریهای آتی با آژانس اتمی را در چارچوبهای قانونی توصیف کرد.